De juiste pruik voor elke persoonlijkheid

Je haar, wenkbrauwen en wimpers zijn bepalend voor je uitstraling en uiterlijk. Als je haren uitvallen na een chemobehandeling, is het dan ook alsof je jezelf verliest. Zo voelde dat tenminste voor mij aan … Met Carré Care wil ik je tijdens dit emotionele en confronterende proces helpen. Vanuit mijn ervaring begeleid ik je naar een mooie en comfortabele pruik. Zo kijk je opnieuw zelfverzekerd in de spiegel.  

Een ruime keuze aan pruiken

Pruik - mooi en comfortabelEen pruik kopen doe je bij Carré Care niet in een-twee-drie. Ik wil je graag leren kennen, je gezichtsvorm in me opnemen, en je voor me zien staan. Alleen zo kan ik je helpen om de pruik te kiezen die echt bij jou past. Want wie je bent en hoe je met je haar omspringt, bepaalt welke pruik je het best kunt kopen.

Bij Carré Care kies je uit drie types pruiken: 

  • Synthetisch haar
    Een pruik van synthetisch haar valt mooi en natuurlijk. Ze is bovendien gemakkelijk in onderhoud.
  • Echt haar
    Een pruik van echt haar valt natuurlijk ook mooi en natuurlijk, wel moet je met zo'n pruik om de drie weken naar de kapper. Pruiken van echt haar zijn er zowel voor korte kapsels als voor wie graag het haar lang draagt.
  • Vital Hair of Cyberhair
    Als je kiest voor Vital Hair of Cyberhair ga je voor honderd procent maatwerk. Vital Hair en Cyberhair zijn sterke synthetische vezels die tot wel vijf jaar meegaan. Dat type pruiken zijn eerder een permanente oplossing en dus niet geschikt om je chemobehandelingen te overbruggen.  

Welk type pruik je ook verkiest, of op welk moment in je behandeling je ook bij Carré Care langskomt: ik help je graag verder vanuit mijn jarenlange ervaring als kapster en pruikenspecialiste. Je mag uitgaan van drie afspraken:

Afspraak 1: een gesprek

Ik ga graag grondig te werk. Want zo bereik ik het beste resultaat voor iedere klant. Nog voor je haren uitvallen, kun je bij mij terecht voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Ik leg je het stappenplan uit en doorloop met jou de voor- en nadelen van de verschillende pruiken en het financiële plaatje (en een eventuele bijdrage van het ziekenfonds). Vervolgens maak ik een foto van jou met je eigen haar.

Afspraak 2: pruiken passen

Tijdens een tweede afspraak laat ik je verschillende pruiken passen. Die pruiken heb ik vooraf speciaal voor jou besteld. Ik blijf graag up-to-date op het vlak van pruiken en daarom hou ik geen oude stock in huis. Breng gerust iemand mee naar onze afspraak. Dat kan je helpen om jezelf te zijn en je eigenheid te bewaren. En daar draait het uiteindelijk om bij de keuze van je pruik. Na deze afspraak voel je je vast en zeker al een stuk geruster over je toekomstige haarverlies.

Afspraak 3: een pruik op maat … en dan een kopje koffie drinken

Tijdens een derde afspraak maak ik je pruik helemaal de jouwe. Nu je je echte haren kwijt bent, pas ik je pruik aan waar nodig, krijg je een eigentijdse coupe aangemeten en leer ik je hoe je je pruik verzorgt. Meestal krijg je van mij op het einde van de afspraak nog een opdracht mee: ‘Ga nu maar even een kopje koffie drinken.’ Want als je dat vol vertrouwen durft, weet ik dat mijn missie geslaagd is.

Zit je met vragen?

Door je nieuwe situatie spoken er ongetwijfeld veel vragen door je hoofd. Dat is normaal. Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze gerust aan mij. Ik probeer je zoveel mogelijk informatie te bezorgen tijdens onze afspraken. Blijven bepaalde zaken niet hangen tijdens een afspraak, dan kun je nadien alles nog even nalezen in een uitgeschreven handleiding of bij de veelgestelde vragen op mijn website. En uiteraard mag je me ook altijd even bellen.

Wil je graag een pruik die echt bij je past en die je een comfortabel en zelfverzekerd gevoel geeft? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.