Poeder, een haarstukje of microhaarpigmentatie: voor elk haarprobleem is er een oplossing

Veel mensen krijgen er ooit mee te maken: plotse haaruitval. En of dat nu te wijten is aan een haarziekte zoals alopecia, aan je hormonenspiegel of aan je genen: het heeft een impact die vaak niet te onderschatten is. En omdat ik zelf weet hoe confronterend het is om je haar te verliezen, ga ik graag samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw haarprobleem.

Comfortabele haarstukjes

Is je haar op sommige plaatsen wat dunner of ben je kaal op bepaalde plekken? Dan is een haarwerkje een geschikte oplossing. Je hebt bij Carré Care de keuze uit drie types haarstukjes:

  • synthetisch haar
  • echt haar
  • Vital Hair of Cyberhair 

Welk type je het best kunt kiezen, verschilt van persoon tot persoon. Met mijn jarenlange ervaring als kapster en pruikenspecialiste help ik je graag aan het haarstukje dat helemaal bij jou past. Ik vind het trouwens belangrijk dat je een haarwerkje kiest in alle rust en privacy. Want alleen zo neem je de juiste beslissing en kun je met een gerust gevoel al je vragen stellen.

Handige poeders

Een zeer gemakkelijke oplossing bij haarproblemen zijn poeders. Wordt je haar op bepaalde plaatsen dunner? Dan lijkt het met deze techniek opnieuw wat voller .

Microhaarpigmentatie

Een derde optie is microhaarpigmentatie, ook wel scalppigmentatie of tricopigmentatie genoemd. Met behulp van organische inkten zet ik op de plaatsen waar je haar dunner is, een reeks kleine puntjes. Zo lijkt het alsof je weer een volle haardos hebt. Een pigmentatie kun je het best jaarlijks laten bijwerken.

Kortom: welk haarprobleem je ook hebt, weet dat je er niet alleen voor staat. We gaan samen voor een zo natuurlijk mogelijke look, zodat je opnieuw vol zelfvertrouwen naar buiten stapt.

Kamp je met haarproblemen? Wil je een oplossing voor je kale plekken of dunner wordend haar? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.