Ga voor een knappe uitstraling met permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om een mooie en natuurlijke uitstraling te krijgen zonder uren in de badkamer te slijten. Dankzij mijn kennis en ervaring in pigmentatie laat ik jou graag stralen. 

 • Wenkbrauwen
  Je kiest uit:
  1. Microblading
   Ik maak krasjes net onder de bovenste huidlaag. Daarin wordt pigment gebracht.
  2. Hairstrokes
   Ik simuleer de wenkbrauwhaartjes met krasjes en pigmenteer machinaal.
  3. Poederwenkbrauwen
   Ook hier pigmenteer ik je wenkbrauw, maar via een speciale techniek creëer ik een soort schaduw. Zo krijg je een gepoederd effect en een natuurlijk zachte wenkbrauw. 
  Ik geef je gezicht opnieuw meer expressie. Dunne of onregelmatige haargroei in je wenkbrauwen wordt met deze pigmentatietechnieken gecorrigeerd en eventuele littekens worden gecamoufleerd.
 • Eyeliner
  Ik pigmenteer tussen je wimperhaartjes. Zo krijg je een natuurlijke en volle oogopslag zonder uitlopers.
 • Lipliners
  Door de randen van je lippen te laten pigmenteren, bereik je een natuurlijke opvulling of extra accent. Uiteraard doorloop ik met jou alle opties. Met full lips ga je zelfs nog een stapje verder: ik behandel je volledige lippen. Zo hoef je geen lipstick meer aan te brengen.

Kies je voor het gemak van permanente make-up? Wil je een mooie en natuurlijke uitstraling? Ik help je graag verder met esthetische pigmentatie. Neem gerust contact op voor een afspraak.