Praktische mutsjes mét karakter

Wil je tijdens je chemobehandeling graag een mutsje dragen? Wel, je vindt er in werkelijk alle maten en vormen. Maar tijdens mijn persoonlijke zoektocht leerde ik al snel dat een geschikt mutsje aan enkele voorwaarden moet voldoen om zowel comfortabel en praktisch als esthetisch te zijn. Daarom breng ik met Carré Care mijn eigen collectie mutsjes uit.

MutsjesEen mutsje bepaalt je uitstraling

Nu … een muts is (maar) een muts, dat geef ik toe. Maar het kan dan net zo goed een mooi mutsje zijn, niet? ;-) Met de juiste muts versterk je je uitstraling. In het atelier waarmee ik samenwerk, maken ze dan ook alleen exclusieve mutsjes van leuke stoffen. Die mutsjes zijn volledig op maat van jouw hoofd en zitten dus perfect en comfortabel.

Praktisch én gemakkelijk

Geen gedoe als je je mutsje wilt opzetten. Geloof me, je hebt na je behandeling wel andere zorgen. Je mutsje moet praktisch zijn en gemakkelijk zitten. En welke muts je ook kiest, de vorm moet altijd behouden blijven, ook na een wasbeurt. Als je bij Carré Care je keuze maakt, kun je daar zeker van zijn. 


Wil je graag een mooi en comfortabel mutsje tijdens je chemobehandeling? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.