Mijn werkwijze bij Carré Care

Werkwijze Carré Care

Bij Carré Care begeleid ik jou naar je vertrouwde zelf. Ik vind het enorm belangrijk dat je je op elk moment van dat proces veilig bij me voelt. Daarom kies ik voor een persoonlijke werkwijze die altijd zorg centraal stelt. Zo komen we tot een resultaat dat volledig bij jou past.

De sleutelelementen van mijn werkwijze

  • Altijd een gratis en vrijblijvend gesprek als startpunt
  • Altijd een oplossing op maat
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Altijd volledige privacy
  • Altijd een deskundige aanpak  

Overweeg je een pruik, denk je aan medische pigmentatie of heb je een prothese nodig? Ik leg je hieronder graag uit wat je bij Carré Care mag verwachten. 

Werkwijze bij pruiken

Afspraak 1: een gesprek

Ik ga graag grondig te werk. Want zo bereik ik het beste resultaat voor iedere klant. Nog voor je haren uitvallen, kun je bij mij terecht voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Ik leg je het stappenplan uit en doorloop met jou de voor- en nadelen van de verschillende pruiken en het financiële plaatje (en een eventuele bijdrage van het ziekenfonds). Vervolgens maak ik een foto van jou met je eigen haar.

Afspraak 2: pruiken passen

Tijdens een tweede afspraak laat ik je verschillende pruiken passen. Die pruiken heb ik vooraf speciaal voor jou besteld. Ik blijf graag up-to-date op het vlak van pruiken en daarom hou ik geen oude stock in huis. Breng gerust iemand mee naar onze afspraak. Dat kan je helpen om jezelf te zijn en je eigenheid te bewaren. En daar draait het uiteindelijk om bij de keuze van je pruik. Na deze afspraak voel je je vast en zeker al een stuk geruster over je toekomstige haarverlies.

Afspraak 3: een pruik op maat … en dan een kopje koffie drinken

Tijdens een derde afspraak maak ik je pruik helemaal de jouwe. Nu je je echte haren kwijt bent, pas ik je pruik aan waar nodig, krijg je een eigentijdse coupe aangemeten en leer ik je hoe je je pruik verzorgt. Meestal krijg je van mij op het einde van de afspraak nog een opdracht mee: ‘Ga nu maar even een kopje koffie drinken.’ Want als je dat vol vertrouwen durft, weet ik dat mijn missie geslaagd is.

Werkwijze bij medische pigmentatie

  • Een eerste gratis en vrijblijvende afspraak
    Overweeg je een medische pigmentatie? Dan stemmen we de kleur, vorm en alle andere aspecten grondig op elkaar af. Zo gaan we voor hetzelfde verwachte eindresultaat en voel je je heel veilig bij mij.
  • Tijdens de tweede afspraak starten we de effectieve behandeling. 

Werkwijze bij een borstprothese

Na je operatie heb je een borstprothese nodig die zo goed mogelijk bij je lichaam past. Daarvoor werk ik samen met een ervaren bandagiste. Zij meet je borstprothese op en helpt je kiezen uit de verschillende mogelijkheden. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat dat rustig gebeurt en in volledige privacy. Daarom kun je het best een afspraak maken. Trek daarvoor minstens een uurtje uit. Merk je na een week dat je prothese toch niet goed past of aansluit? Dan kom je ze gewoon omruilen. Je kunt nadien ook met al je vragen terecht bij zowel de bandagiste als mezelf.

Ik leg je graag in een vrijblijvend eerste gesprek uit hoe ik jou kan helpen om je identiteit en zelfvertrouwen te herwinnen. Neem gerust contact met me op.